Groceries for the Tomić family

Thanks to Daniel, and his company called Apollo Bautechnik, the Tomić family got a 10,000 RSD worth of groceries and other necessities. We want to thank him for the donation, as well as everyone else who continues to help our children by supporting us and our families.

Thank you!

Unfortunately, their struggle is not over. This is the Tomić family story.

Ovo je porodica Tomić iz Smedereva i ovo je njihova tužna priča! Ovoj porodici je hitno potrebna naša pomoć kako bi mogla da preživi i kako bi obezbedila adekvatno lečenje svojim bolesnim sinovima!

Pomozimo porodici Tomić koja se našla u teškoj finansijskoj situaciji zbog retke i komplikovane bolesti, poznate kao progresivna distrofija mišićaZa njihovo lečenje potrebni su specijalnI skupi lekovi i suplementi koje porodica nabavlja u inostranstvu, bar onoliko koliko je u mogućnosti za to.

Porodica živi u svekrvovoj kući u Smederevu, koja je na sreću dobro izrađena, pa porodica ne mora u ovim hladnim danima da se smrzava.

Porodica Tomić 1

Najstariji sin je jedini zdrav. On je završio medicinski fakultet i trenutno je u potrazi za stažiranjem i poslom kako bi pomogao svojim roditeljima i bolesnoj braći. Stariji sin ima 22 godine i on je već 15 godina u kolicima i bori se sa ovom bolešću. Prima tuđu negu i pomoć u iznosu od 28 000 dinara, ali to nije dovoljno za njegovo lečenje!

Najmlađi sin pohađa srednju školu i jedan je od boljih đaka u odeljenju. Voli da uči i rado ide u školu kada god može. Njegov imunitet je oslabljen i zato su mu potrebni lekovi i suplementi kako ne bi završio u invalidskim kolicima.

Porodica Tomić 2

Muž i žena su trenutno nezaposleni, jer deca zahtevaju konstantnu negu i brigu. Roditelji provode 24h uz decu i zbog njihovih lekova i suplemenata su jednostavno fizički istrošeni. Nemaju dovoljno novca za lečenje dece, a sebe uvek stavljaju u drugi plan kako bi svojoj deci kupili što više lekova.

Ovom prilikom želimo da zamolimo ljude dobre volje koji su u finansijskoj mogućnosti da pomognu porodici Tomić.

Porodica bi vam bila neizmerno zahvalna za pomoć, pa ukoliko možete i želite donirajte i pomognite im.

Molimo Vas da podelite:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ostavi komentar

I’d like this amount to  

  • Dinarski: 160-535218-63
  • Devizni za EUR: 00-540-0004585.6
  • (EUR) IBAN broj RS35160005400004585675
  • Devizni za USD: 00-540-0004585.4
  • (USD) IBAN broj RS35160005400004586451
  • SWIFT: DBDBRSBG

Contact

Useful links

Newsletter

Enter your email to receive the newsletter: